Extrémisti ve školství aneb proč má Dobeš padáka

Michal Semín komentuje odvolání ministra Dobeše. Čtěte ZDE.

K diskusím níže:

Duše a hvězdy poskytují na svých stránkách prostor k pokud možno svobodné a otevřené diskusi nad články a příspěvky, které čtenářům předkládají. Nemohou ovšem ručit za správnost diskuzních příspěvků, které také pochopitelně nemusí vyjadřovat názory redakce. Příspěvky obsahující nemístné vulgarity nebo urážky budou mazány, nicméně berte na vědomí, že diskuse má takový objem, že správci ji často nestíhají pročíst celou.

2 Responses to Extrémisti ve školství aneb proč má Dobeš padáka

  1. Felix píše:

    „Kdyby byl premiér Petr Nečas konzervativně smýšlejícím politikem, volil by stejně. Zatímco se dnes musí Dobeš z jeho vůle poroučet, proti extrémistické politice svých zelených ministerských kolegů nikdy veřejně ani nezaprotestoval. Stejně jako Kalousek.“
    K Nečasovi jsem se tu jasně vyjádřil už před delším časem. Nemám sebemenší důvod cokoliv na tom měnit, spíše se neustále potvrzuje, že to označení sedí. Ale dodávám, že to neznamená, že nejsou horší. Jako se tu jindy v diskusi odsoudila teorie menšího zla (obsažená v řeči vysokého hierarchy), tak nemá velkou cenu uvažovat o tom, že někdo je menší haj..

  2. Nepot píše:

    Pan Semín se mýlí. Podobně jako Miloš Zeman napsal svůj traktát nazvaný Jak jsem se mýlil v politice, nevyhnul se ani pan Semín stejnému faux pas, když napsal Proč má Dobeš padáka. Zatím není nic ztraceno. Podle nejčerstvějších zpráv se ministr Dobeš na svém postu patrně udrží Nedělejme předčasné závěry a účet bez hostinského.

Napsat komentář