Redakce Duší a hvězd na seznamu konzervativců určených k likvidaci

Po internetu se šíří seznam konzervativců určených k likvidaci . Podrobnosti v článku pana Bartoše. Za Duše a hvězdy k Bartošově článku dodáváme, že na seznamu je celá naše redakce, včetně slečny Brkičové. Dalších komentářů snad netřeba. Snad jen jedna malá technická poznámka tvůrci seznamu: nebydlím v Moravských Budějovicích, ale v Českých.

Ignác Pospíšil

Aktualizace

Omlouvám se čtenářům za zablokování diskuse pod článkem, ale další diskusi na téma „co je autor seznamu, zda se dopustil něčeho špatného a proč dělal, co dělal“ nepovažuji za smysluplnou.

Ignác Pospíšil

22 Responses to Redakce Duší a hvězd na seznamu konzervativců určených k likvidaci

  1. Nea píše:

    To je legální, takový seznamy na netu?

    • cinicius píše:

      Jistěže ne. Ovšem udělali to chytře. Všimni si, že na původním seznamu není výhrůžka smrtí. Ty jsou přidávány až k odkazům a klonům rozmísťovaným po facebooku. Já jsem např. coby správce skupiny mazal příspěvek ze skupiny Hnutí Pro život ČR, kde byly výhrůžky smrtí nejen lidem na seznamu, ale i jejich manželům/manželkám a dětem. Trestní oznámení by bylo vhodné, ale myslím si, že to nemusíme dělat my. Na seznamu jsou mimo jiné poslanci, takže bych očekával, že se tím bude zabývat jak policie, tak i BIS – očekával bych, že vyhrožování smrtí tak vysoce postaveným politikům bude spadat do její působnosti.

      • neab píše:

        Sory Ignáci, ale já to beru jako vtip. Hele:

        Zelená Levice
        Zelená Levice
        Další klerofašisté: Václav Malý – biskup, Praha, Tomáš Halík – teolog, Praha, Miloslav Vlk – kardinál, Praha, Martin Bursík – politik, Praha, Pavel Severa – politik TOP-09, Pardubický kraj

  2. Maftík píše:

    Trestní oznámení na autory seznamu

  3. cinicius píše:

    @Nea: Víš, ona taková neměcká RAF vydávala podobně groteskní prohlášení. Bohužel je pak někdy i naplňovala.

    I když souhlasím, nejspíš je to maximálně tak plané vyhrožování. Nebál bych se toho. Na druhé straně, určitá nepatrná možnost, že to je myšleno vážně, nebo že to někdo vezme vážně, zde je.

    • neab píše:

      Škodlivé to je rozhodně. Ale abychom nebyli překvapeni, kdo ten seznam sestavil.

      • cinicius píše:

        Ať to sestavil kdokoliv, patří za katr. Jednak protože po světě běhá příliš mnoho volů, kteří mohou být seznamem inspirováni, jednak protože to je fakt drsný útok na lidi na seznamu. Nám to třeba nepříjde, protože jsme svobodní, bez závazků (tedy minimálně já, nevím jak ty). Ale když máš malý děti, co chodí do školy, tak je to úplně jiná situace. Tohle je prostě terorismus, i kdyby to měl být jen blbý vtip nebo pokus o diskreditaci někoho.

        • neab píše:

          Já neříkám, že to je neškodné. Jen říkám, že bych zvažovala, zda je to skutečně nějaká levicová aktivistka, nebo je to podnik jiného zdroje. To je důležité.

  4. Felix píše:

    Pane Pospíšile, Vy jste buď pitomý blázen, nebo světec. Usuzuji z Vaší věty „Dalších komentářů snad netřeba.“ Rozumný člověk by napsal místo toho asi toto: Je třeba, aby ministerstvo vnitra ihnen pachatele dopadlo a postavilo před soud. Pokud tu bude určité prdlení, je třeba, aby pan president neprodleně odvolal růžového ministra Pecinu a zajistl okamžité vyšetření pachatelů a jejich potrestání.
    Víte, podobní „světci“ jako Vy, ovšem ve vysoké duchovenské hodnosti, byli Beran a Trochta v r. 45 a poté, kteří otevřeně kolaborovali s benešovským nástupem komunistů. Po únoru si to oba tvrdě odpykali, podle úsloví „čiň čertovi dobře a peklem se ti odmění“ a stali se z nich skuteční světci. To Vám opravdu nepřeji, k Bohu lze dospět lepšími cestami.

  5. cinicius píše:

    @Vrtal a Hamish: Pánové, člověk, který to sepsal, patří za mříže (otázka je, jestli do Bohnic, nebo na Pankrác). Nemyslím, že by člověk, kterého asi máte na mysli, byl tak neskutečně blbej. Pokud bych si to totiž myslel, tak bych s tím šel na policii.

    @Felix: Přeháníte, jako vždycky.

  6. Felix píše:

    Koukám še pan „Hamish“ to rozkryl. Obraťte se s tím rozkrytím, prosím, na policii. To lze i v sobotu večer. Díky.

  7. všd píše:

    Většina lidí v Praze, i když fakticky bydlí jinde. Sem tam nesprávné místo bydliště. Navíc žádné podrobnosti, přesné adresy atd. Až příliš provokativně agresivní styl. A teď už všechno smazané. Jasná provokace.

    Zajímavé však je, že má ta Radomíra v přátelích např. Škromacha. Je vidět, že by si tam dal i vraha. A vedle Škromacha Jandáka, Jiřího Havla, Bohuslava Sobotku, co říká v médiích, že ČSSD vychází z křesťanských hodnot, konopnou bábu Bryndovou, Gay Net cz, feministku Marii Haisovou, komunistu Štěpána Kotrbu.

    Nikomu z nich její agresivní styl nevadil.

    • Jashar píše:

      Tomu, kdo to udělal bych poradil, aby se uklidnil, zamyslel nad svým celým životem, všechno odložil, šel si kleknout před svatostánek a odevzdal svůj život Pánu Bohu. Pomohlo by to jemu i druhým a přestal by zbytečně mrhat svěřenými statky.

      • všd píše:

        V podstatě, čeho projevem je vytvoření takového seznamu? Je to kamikadze. Autor žije v panickém strachu z druhého Února. Kdyby ten seznam měl sloužit skutečně proti uvedeným lidem, byly by tam o nich bližší informace, fotky, případně telefony, stačí se podívat na podobné věci na antifa.cz nebo odpor.org, kde se vyskytují naprosto bězně.

        Je to jen ukázka toho, kam by to vedlo, kdyby se článků LH a VT chopila nějaká banda protikřesťanských teroristů. A úmyslně je to rozšířené o další osoby, které s jádrem mají společné pouze to, že jsou také terčem antipatií zmíněných dvou + Ondřeje Lišky.

        • Jashar píše:

          Myslím, že stav autora není zcela normální. Měl by se sebrat, odjet na výlet, na dovolenou, do přírody, za sluníčkem, své starosti odložit a vypracovat si nový žebříček hodnot. Měl by pamatovat na Pána Boha a povinnosti k Němu. Takže vzdělávání v katolické víře, plnění přikázání, život ze svátostí – častá sv. zpověď a časté svaté přijímání, modlitbu, potom povinnosti k sobě, povinnosti svého stavu, k bližním… a to vše v lásce k Pánu Bohu.

          Rozhodně nepáchat žádná kamikaze a už vůbec ne za asistence lidí, kteří o svou přítomnost v jeho plánech ani trochu nestojí.