Co se skrývá za skandály?

Doporučujeme článek Massima Introvigneho.

8 Responses to Co se skrývá za skandály?

  1. Lot píše:

    Nevíte někdo, zda je ona zmiňovaná studie od John Jay College zveřejněná na internetu? Hlavně by mě zajímala statistická data. Nemůžu si pomoct ale v onom článku se šermuje čísly způsobem, který se mi zezdá zrovna košer.

    • cinicius píše:

      Nevím, ale ta data se mi zdají věrohodná a žádný zásadní problém v jejich užívání nevidím. Nechcete své výhrady specifikovat?

      • Lot píše:

        Asi nejkřiklavější případ je srovnání cca 100 odsouzených kněží s cca 6000 odsouzených trenérů a učitelů tělesné výchovy. Podobné srovnání není korektní pokud není uveden celkový počet příslušníků obou skupin (aby se dala určit procentuální četnost pedofilů v daném oboru). Jsem např. přesvědčen, že mezi obviněnými z pedofílie nebyl žádný zoroastrista – což o vztahu zoroastrismu a pedofílie neříká vůbec nic. Nehledě k tomu, že jak je na jiném místě článku správně uvedeno, tak nízké množství odsouzených je způsobeno hlavně tím, že se tyto případy provalily po příliš dlouhé době – což je v podobném srovnání také nutno vzít v potaz (zvláště v případě velkého nepoměru mezi obviněnými a odsouzenými).

        Se závěry odkazovaného článku souhlasím – jen se mi způsob jak jich bylo dosaženo nezdá moc korektní. Raději bych si onu zprávu (případně jiné důvěryhodné statistické údaje o obviněních z z pedofílie) přečetl v originále.

  2. sachista píše:

    Viníci jsou v první řadě ďábelská sekta svobodných zednářů. A také všichni, co této sektě slouží tím, že podporují jejich myšlenky, mezi které patří i podpora sodomitů.

    Homosexuální chování patří mezi nejtěžší hříchy a volá do nebe o trest.
    Vzpomeňme, jak láskyplný Bůh nesnesl pohled na Sodomu, na hrůzné zlo, které se z daného místa šířilo a musel je pro dobro lidstva zničit.

    My však řídíce se láskou našeho spasitele Ježíše Krista, přenechme konečný trest věčného ohně nad nimi Bohu, dávajíce jim ještě čas k pokání. A modleme se za jejich obrácení.

    Dále dle příkladu našeho Pána vyžeňme je z chrámu, totiž z církve, tak jako Kristus plný lásky z chrámu vyhnal služebníky zla.

    Modleme se za papeže, který už jako kardinál svou intervencí zařadil svobodné zednářství alespoň mezi smrtelné hříchy, aby nyní, veden Duchem Svatým proti nim zasáhl, nejlépe obnovením exkomunikace a aby církev očistil od sodomitů.

    Mor sodomismu ale i jiné hrůzy jsou dnes propagovány a šířeny ďábelským duchem svobodného zednářství po celém světě. Tento satanův dým pronikl i do svaté katolické církve a zde páchá škody.

    Je zřejmo, že svobodní zednáři nejen že nesou zodpovědnost za tyto škody v církvi, ale také stojí i za mediálními útoky proti ní.

    Bratři, postavme se pevně na odpor zednářským myšlenkám a cílům. S plnou podporou našeho Pána a Spasitele Božího Syna Ježíše Krista vedeni naší velitelkou vždy čistou a přesvatou Pannou Marií nad zlem zvítězíme.

Napsat komentář