Změna režimu komentářů

Rozhodl jsem se po dlouhém rozmýšlení změnit režim komentářů a na Duších a hvězdách a Aktualitách Duší a hvězd. Od tohoto okamžiku procházejí všechny diskusní příspěvky schvalováním administrátory. Schvalovány budou pouze příspěvky přínosné vzhledem k tématu článku a zároveň slušně a seriózně formulované.

Diskuse pod články tímto přestávají hrát roli minidiskusních fór – nadále budou především místem, kde se může k obsahu článku vyjádřit čtenář, který má co důležitého říci a umí to říci slušně (u článků dříve založených, kde se již diskutuje, budu v odůvodněných případech poněkud benevolentnější). Těm, které takto přísný režim dostatečně neuspokojuje, doporučuji nějaké křesťanské diskusní fórum. Máte-li nějaké vhodné tipy, můžete je sem poslat. Další možností je diskuse na Facebookové stránce Duší a hvězd.

Ignác Pospíšil

K diskusím níže:

Duše a hvězdy poskytují na svých stránkách prostor k pokud možno svobodné a otevřené diskusi nad články a příspěvky, které čtenářům předkládají. Nemohou ovšem ručit za správnost diskuzních příspěvků, které také pochopitelně nemusí vyjadřovat názory redakce.

Příspěvky příliš vzdálené tématu a příspěvky obsahující nemístné vulgarity nebo urážky budou mazány, nicméně berte na vědomí, že diskuse má takový objem, že správci ji často nestíhají pročíst celou. To, že nějaký příspěvek přežívá delší dobu, neznamená, že je redakcí schvalován.

3 Responses to Změna režimu komentářů

  1. P. Jiří Špiřík píše:

    Naprosto souhlasím s takovým postupem. Je to jediné řešení, jak neupadnout do stupidity, která se vyskytuje na christnetu.cz

  2. VlaM píše:

    Šlo by trochu rozvést, jak budou posuzovány „příspěvky přínosné vzhledem k tématu článku“? Nebo jinak: nešlo by to vyjádřit poněkud lidověji, aby to bylo hned každému zřejmé?

    • cinicius píše:

      Off topic příspěvky, infantilní příspěvky, příspěvky, jejichž zveřejnění není v souladu se zaměřením časopisu a podobně budou mazány. Zveřejněny budou jen ty přínosné a týkající se článku…

Napsat komentář