Zuzana Roithová a Pavel Bělobrádek: Život je mocnější než smrt!

Pavel Bělobrádek, předseda KDU-ČSL, a Zuzana Roithová, europoslankyně za KDU-ČSL, vydali společné přání k Velikonocům spojené s požadavky, aby lidé obrátili svoji pozornost na pronásledování křesťanů a aby se Evropská unie proti tomuto jevu postavila konkrétními hmatatelnými činy. Přečíst si je lze ZDE.

Ignác Pospíšil

K diskusím níže:

Duše a hvězdy poskytují na svých stránkách prostor k pokud možno svobodné a otevřené diskusi nad články a příspěvky, které čtenářům předkládají. Nemohou ovšem ručit za správnost diskuzních příspěvků, které také pochopitelně nemusí vyjadřovat názory redakce. Příspěvky obsahující nemístné vulgarity nebo urážky budou mazány, nicméně berte na vědomí, že diskuse má takový objem, že správci ji často nestíhají pročíst celou.

3 Responses to Zuzana Roithová a Pavel Bělobrádek: Život je mocnější než smrt!

  1. BERAN píše:

    Dva sloupce inzerce po 10 cm v celostátních všednodenních LN (vč. DPH): 20 160 Kč.

    Kdyby paní Roithová pravidelně škludlila, mohla by inzercí v mainstreamových novinách publikovat texty, které nejdou pod nos redaktorům.

  2. Václav píše:

    Proč zrovna paní Roithová a proč zrovna tohle ? Nebylo by lepší ty peníze poslat někomu kdo je potřebuje ? Například sirotkům v Africe, malomocným nebo tuzemským těhotným ženám v tísni ? O tom by měl ale rozhodovat každý sám za sebe.

    • BERAN píše:

      Paní Roithová chce ovlivnit myšlení občanstva. Vydá prohlášení. Které se do mainstreamu nedostane. Co ovlivní? Čtenáře Duší a Hvězd. 🙂

Napsat komentář