Literární soutěž: Nečekané dopady asistované reprodukce

Hnutí Pro život ČR a Mladí křesťanští demokraté vyhlašují druhý ročník literární soutěže Cena Sókratova bolehlavu, tentokráte na téma Nečekané dopady asistované reprodukce.

Práce mají podobu tradičního sokratovského dialogu s vyústěním, délka textu je omezena na 5 stran A4. Zasílejte je do 15. března 2011 na e-mailovou adresu info@prolife.cz ve formátu .doc. Na první straně textu uveďte své jméno a příjmení, věk, e-mailovou a poštovní adresu a adresu školy.

Odměna nejlepších prací:
1. místo 5 000 Kč
2. místo 3 000 Kč
3. místo 2 000 Kč

Plus všichni, kteří splní podmínky soutěže, získají publikaci Petera Kreefta Ach, ten Sokrates…

Vyhlášení výsledků soutěže se uskuteční 18. dubna 2011. Případné další informace jsou k dispozici též na telefonním čísle 603 976 231 (Hnutí Pro život ČR); e-mail: info@prolife.cz; http://prolife.cz.

K diskusím níže:

Duše a hvězdy poskytují na svých stránkách prostor k pokud možno svobodné a otevřené diskusi nad články a příspěvky, které čtenářům předkládají. Nemohou ovšem ručit za správnost diskusních příspěvků, které také pochopitelně nemusí vyjadřovat názory redakce. Off topic příspěvky a příspěvky obsahující nemístné vulgarity nebo urážky budou mazány, nicméně berte na vědomí, že diskuse má takový objem, že správci ji často nestíhají pročíst celou.

Napsat komentář